Oud-Excelsior Maassluis speler Tobias Kleijweg langer bij sv Spakenburg

Tobias Kleijweg (foto), afkomstig van Excelsior Maassluis en ook met een verleden bij de jeugd van ADO Den Haag, heeft zijn contract bij Tweede Divisionist sv Spakenburg met één jaar verlengd.

Kleijweg meldde zich afgelopen zomer bij sv Spakenburg, waar hij na een moeizame start steeds meer zijn draai begint te vinden. De afgelopen periode heeft Kleijweg vooral in de slotminuten van diverse wedstrijden aangetoond, dat hij door zijn lengte en kracht bijna geen duel verliest. Mede dankzij deze kwaliteiten heeft de 25-jarige, in Den Hoorn geboren, centrale verdediger diverse overwinningen voor de lijstaanvoerder van de Tweede Divisie over de streep getrokken.

Ook de contracten met aanvoerder en boegbeeld Floris van der Linden (27) en middenvelder Mark Veenhoven (25) zijn verlengd. Veenhoven tekende net als Kleijweg voor één jaar bij, Van der Linden is tot de zomer van 2026 vastgelegd. Technische commissie en staf van sv Spakenburg zijn zeer verheugd dat deze drie spelers hebben gekozen voor een langer verblijf in het dorp aan het Eemmeer.

Lees verder