5e klasse C: Semper Altius boekt ruime zege op De Ster, Quick Steps wint op vreemde bodem

In de onderste regionen stapte Haagse Hout voor de tweede keer dit seizoen als winnaar van het veld. De zege ging ten koste van HDV. REMO boekte een ruime uitoverwinning op Toofan. Semper Altius en Quick Steps doen er alles aan om in het spoor van koploper RAS te blijven. Beide teams waren aan de winnende hand.

Tekst: Roland van der Linden        |     Foto’s: Noud Elbers & Marciano Sewlal

Semper Altius – De Ster

De Rijswijkers waren op eigen veld een maatje te groot voor De Ster. Al na een minuut spelen opende de formatie van trainer Eki Korte de score dankzij Daniël Vink. Nog voor de rust kon Semper Altius nog drie keer het net vinden. Desley Rodenburg, Sean Jonker en Gino Kos zorgden voor een 4-0 stand bij rust. Vlak na de hervatting viel de 5-0. Opnieuw was Gino Kos trefzeker. Pas in blessuretijd kon De Ster de eer redden. Philip Julius-Adeoye bepaalde de eindstand op 5-1. Semper Altius heeft nu zestien punten en bezet de tweede plaats met vijf punten minder dan koploper RAS.

Wanica Star – Quick Steps

Quick Steps zit Semper Altius nog altijd op de hielen. Dankzij een 0-3 overwinning op Wanica Star kwamen de bezoekers op vijftien punten. In de eerste helft hield Wanica Star de schade beperkt tot één tegentreffer. Jordy Versteeg scoorde uit een fraaie vrije trap van Daina Ridderhof. In de tweede helft breidde Quick Steps de score verder uit. Op aangeven van Rinaldo Zwalve zorgde Stan van den Berg voor de 2-0. Daarna was Yassine Ahraui aan de beurt om te scoren. Hij schoot een bal van Jimmy de Bruin binnen. (Foto’s: Marciano Sewlal)HDV – Haagse Hout

HDV – Haagse Hout

In de eerste helft hielden HDV en Haagse Hout elkaar nog in evenwicht. Burak Sarican opende de score voor de ploeg van trainer Roel Zandbergen, maar door een doelpunt van Brayley Tweeboom kwam HDV langszij. Buirak Sarican en Volken Tekten stelden in het tweede bedrijf de zege van Haagse Hout veilig: 1-3. De overwinning had groter kunnen uitvallen, maar Haagse hout had het vizier niet op scherp staan. (Foto’s: Noud Elbers)

Toofan – REMO

REMO bond Toofan aan de zegekar en klom door de winst naar de vijfde positie. In de eerste helft was het nog spannend. Bij het rustsignaal had REMO een nipte 1-2 voorsprong te pakken door treffers van Taylor Schotte en Calvin Cardoso. Na de thee nam REMO afstand van de tegenstander. Gabriel Alladin en Taylor Schotte waren verantwoordelijk voor de 1-4 eindstand.

 

 

Lees verder