1e klasse C: Voorschoten’97 vergroot zorgen van sv Den Hoorn

In Den Hoorn pakte Voorschoten’97 een zeer waardevolle overwinning op de thuisploeg en concurrent in de strijd om weg te blijven uit de onderste regionen. Voor Voorschoten’97 betekende de 0-2 zege de tweede overwinning van het seizoen. sv Den Hoorn blijft steken op één winstpartij.

Tekst: Roland van der Linden           |    Foto’s: Alex Pronk

Het team van trainer Jeffrey Frijters kwam redelijk goed uit de startblokken, maar dit leverde niets op. Het duel kwam daarna in balans. Er was weinig verschil tussen de beide teams. Vijf minuten voor de rust sloegen de groengele bezoekers toe. Jim van der Krogt stelde Nasim el Khiriaoui in staat om de 0-1 aan te tekenen en met die stand gingen de teams de pauze in.

In de tweede helft kreeg Voorschoten’97 meer ruimte, maar verzuimde om te scoren. Pas in de 77e minuut kon de bevrijdende tweede treffer worden geproduceerd. Invaller Aymen el Mansour was de gevierde man. sv Den Hoorn kwam drie minuten later nog dicht bij een treffer, maar doelman Wilco Mackaay hield zijn doel schoon. Door de 0-2 nederlaag zijn de zorgen van sv Den Hoorn groot. De ploeg van trainer Nick van den Bos staat op een voorlaatste plek met vier punten. Voorschoten’97 bereikte door de zege de middenmoot.

Lees verder