2e klasse C: HVV neemt punt mee na duel tegen UVS in Leiden

De kroonleeuwen moesten hun derde plaats afstaan aan Foreholte na het gelijke spel tegen UVS. De Haagse ploeg van trainer Mike de Geer kwam zowel voor als na rust op achterstand, maar kon in beide gevallen toch de gelijkmaker produceren. De ontmoeting op de Kikkerpolder in leiden eindigde dus in 2-2.

Tekst: Roland van der Linden             |      Foto’s: Patrick Gorlee

UVS kreeg in de eerste twintig minuten de kansen, maar wist die niet te benutten. Met iets meer dan een half uur gespeeld kreeg HVV de mogelijkheid om de score te openen, maar de bal eindigde op de paal. De Leidse ploeg zag nog een aantal pogingen om doel te treffen stranden, maar kwam op slag van rust toch nog op 1-0 door een doelpunt van Tom Kerkhoff: 1-0. In blessuretijd kwam HVV langszij via invaller Phil Altimari en gingen de teams aan de thee met een 1-1 stand op het scorebord: 1-1.

Na de hervatting was de thuisploeg weer een aantal keer in kansrijke positie voordat in de 76e minuut de 2-1 viel. Daan van der Zwaan bracht UVS weer op voorsprong. Weer liet de gelijkmaker maar kort op zich wachten. Twee minuten later kon HVV de 2-2 laten noteren via Connor Coward die de bal tegendraads inkopte. UVS was daarna tot twee keer toe nog dicht bij de 3-2, maar de stand bleef in balans.

Lees verder