Zondagvoetbal: Voorschoten’97 niet verder dan gelijkspel tegen Eendracht’82

In de zondag vierde klasse was Voorschoten’97 gastheer voor Eendracht’82. De brilstand kwam tijdens de wedstrijd niet van het scorebord af. De vrouwen van RKDEO konden een helft stand handen tegen AFC 2, maar moesten na de thee het hoofd buigen.

Tekst: Roland van der Linden      |     Foto’s: Sander de Hollander

4e klasse C (zon)

Voorschoten’97 – Eendracht’82

In de eerste helft had Eendracht een licht overwicht en speelde de groengele ploeg matig. De teams bereikten de rust zonder te scoren. Na de thee had Voorschoten’97 meer balbezit en was de ploeg van trainer Denis Luhulima ook conditioneel de betere. Vijf minuten voor tijd werd een treffer van de thuisploeg afgekeurd wegens buitenspel. Volgens Luhulima was het duidelijk een zuiver doelpunt. Het optreden van de arbiter leverde gedurende het duel ergernis op, waardoor het duel nog bijna uit de hand liep. Beide teams moesten genoegen nemen met een 0-0 eindstand.

Vrouwen 3e klasse B

RKDEO VR – AFC VR2   

De Nootdorpse vrouwen speelden in de eerste helft strategisch goed tegen koploper AFC 2, dat al haar vorige wedstrijden won. RKDEO kon voor het rustsignaal de Amsterdamse aanval weerhouden van scoren. In de tweede helft was AFC 2 effectiever en was twee keer scherp in de afwerking. Door de 0-2 nederlaag zakte RKDEO naar de vierde plaats.

Lees verder