FC Zoetermeer heeft nu eigen bus voor uitwedstrijden

Meerdere amateurclubs hadden in het verleden een fraai omgebouwde touringcar als ‘verenigingsbus’ voor uitwedstrijden. Sinds zaterdag wordt de selectie van FC Zoetermeer ook naar uitwedstrijden vervoerd met een fraaie, luxe touringcar, volledig uitgerust in de clubkleuren.

Het bekende bedrijf ‘De Boer Maatwerk in Keukens’ – ook sponsor van Haaglanden Voetbal met een fraaie commercial bij onze TV-programma’s – heeft ervoor gezorgd dat een heuse spelersbus werkelijkheid is geworden en de club is Jacob de Boer daar ontzettend dankbaar voor.

Afgelopen zaterdag was voor de eerste maal de reis met de bus naar de uitwedstrijd tegen VDL in Maassluis. Een eyecatcher die zijn weerga niet kent. Peter Lieffering, bestuurslid Voetbalzaken van de Zoetermeerse club: ,,Een paar jaar geleden hebben we de doelstellingen voor FC Zoetermeer concreet geformuleerd. Groei van 600 naar minimaal 1000 leden, een nieuw complex, vier kunstgrasvelden, de jeugdopleiding verbeteren en met het eerste elftal doorgroeien naar een stabiele tweedeklasser. We zijn nu een paar jaar verder en het bestuur is voortvarend geweest in het behalen van veel gestelde doelen.”

Inmiddels zijn er 90 teams en heeft de club 1080 leden, begin 2024 zal de nieuwbouw starten, kunstgrasveld(en) wordt(en) verwacht en qua voetbal zit Zoetermeer geweldig in de lift. Om optimaal te kunnen presteren moeten alle randvoorwaarden perfect geregeld zijn en dat begint met een goede en betrouwbare hoofdsponsor. In Uitzendbureau Solutions heeft Zoetermeer die sponsor gevonden. Daarnaast een nieuwe kledinglijn van Robey, spelers met niveau en een FC Zoetermeer-achtergrond, veel zaken die nu samenkomen en dat is terug te zien in de resultaten.

Jacob de Boer heft met zijn vrouw het glas op de nieuwe aanwinst!

Met een trotse glimlach wordt de spelersbus door Lieffering nog eens extra uitgelicht. ,,Hij is van alle gemakken voorzien, een keuken, toilet, media-installatie en slechts 33 luxe stoelen. In plaats van extra zitplekken zijn er tafeltjes geplaatst, dit om de hechte sfeer binnen staf en selectie te benadrukken, het is een eenheid. De opdracht aan het mediateam was helder: ontwerp een unieke bus waar je niet omheen kunt en waarvan de uitstraling pakkend is. En dat is gelukt. Aan één kant het immens grote clublogo met de trotse leeuwen en op de achtergrond Zoetermeerse landmarks, zoals Snowworld, de Mandelabrug, de Watertoren, de Molen, de Oude Kerk en Ufo Spazio en aan de andere kant het shirt van FC Zoetermeer dat op imponerende wijze je aandacht opeist. Complimenten aan de ontwerpers”, aldus Peter Lieffering. Het ontwerp is van Roosenrust Design & Communicatie, foto’s van Elve Fotografie en de full wrapping is uitgevoerd door @Signs. Een mooie Zoetermeerse samenwerking voor een Zoetermeerse voetbalvereniging.

Lees verder