O23 3D/4I: Verburch klimt naar derde plaats na zege op Wilhelmus

Op maandagavond schoof Verburch hekkensluiter Wilhelmus in 3D eenvoudig aan de kant. In de 4I boekte KMD een ruime zege op HMSH en BMT was met klein verschil DHC de baas.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie D

Verburch O23 – Wilhelmus O23

Na bijna een kwartier spelen kwamen de Poeldijkers op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Justin de Kok. Addis Hailemariam verdubbelde de voorsprong vijf minuten voor de rust. In de tweede helft bleven treffers lang uit. Lucio Duivestein gooide in de 85e minuut het duel op slot door de derde treffer van Verburch te produceren: 3-0.

4e divisie I

KMD O23 – HMSH O23

In Wateringen hield HMSH tot aan de rust de thuisploeg nog aardig bij. De teams gingen de aan de thee met een 1-0 voorsprong voor KMD door een treffer van Sean Flokstra. In de tweede helft voerde de KMD de score op naar 4-0. Stuart Vastenburg en Sander Berkel (2x) scoorden de treffers in de sportieve wedstrijd.

BMT O23 – DHC O23

Al na zes minuten nam de thuisploeg de leiding in het duel door een treffer van Baris Akyon. DHC herpakte zich en kwam met bijna een half uur op de klok op gelijke hoogte. Sidney Zlaffa zorgde voor de 1-1. Halverwege de tweede helft trok BMT het duel toch naar zich toe. Door het doelpunt van Mert Tunc werd de Delftse ploeg van trainer Menderes Imeci (foto, links) naar een 2-1 nederlaag gespeeld.

 

 

 

 

Lees verder