Bestuur BMT over besluit: ,,KNVB heeft blijkbaar onze verklaringen niet meegenomen”

Het bestuur van BMT laat weten, dat het met grote schrik en verbazing heeft vernomen, dat de komende drie wedstrijden van haar eerste elftal zijn opgeschort door de KNVB.

,,De verbazing komt vooral doordat we op maandag te horen kregen van de KNVB dat we aanstaande wedstrijd wel mochten spelen tegen ODB als thuiswedstrijd”, aldus het bestuur van de Haagse vereniging.

Afspraak

,,Daarnaast hadden we de afspraak met de KNVB dat we vandaag onze verklaringen en/of beelden zouden aanleveren naar aanleiding van het ontstane tumult rondom de wedstrijd tegen GDA. De KNVB heeft echter aangegeven dat de beslissing om onze wedstrijden op te schorten gebaseerd is op tot nu toe ontvangen verklaringen, terwijl wij nog geen verklaringen hebben aangeleverd vanwege onze afspraak”, gaat het BMT-bestuur verder in een verklaring. ,,Het lijkt dus, dat de KNVB onze eigen verklaringen en/of beelden niet heeft meegenomen in haar besluit.”

Om er tot slot aan toe te voegen: ,,Bij BMT vinden we het belangrijk dat voetbal en vooral gelijke behandeling binnen de sport centraal staan, waarbij wij onze eigen verantwoordelijkheid zullen nemen.”

Lees verder