Warming-up 5e klasse: Quick Steps en Semper Altius strijden om tweede plaats

In het wedstrijdprogramma voor komende zaterdag springt één duel eruit. Achter koploper RAS bezetten Quick Steps en Semper Altius de plaatsen twee en drie. Beide teams ontmoeten elkaar in Den Haag. In 5A mag DVC proberen om haar tweede partij op rij in winst om te zetten.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

DVC is na de winst op DVV Delft met een achtste plaats de hoogst geklasseerde regioploeg in 5A. De ploeg van trainer Marco Immers neemt het nu op tegen SVV, dat een punt minder heeft dan de Delftse ploeg. DVV Delft is gastheer voor Hazerswoudse Boys en SVO Buytenpark wacht een thuisduel. De formatie van trainer Francis Janse (foto) ontvangt Football Factory.

Programma

SVO Buytenpark – Football Factory
SVV – DVC
DVV Delft – Hazerswoudse Boys

5e klasse C

Lijstaanvoerder RAS gaat de confrontatie aan met Wanica Star. De bezoekers begonnen sterk aan de competitie, maar zakken nu na een aantal nederlagen weg op de ranglijst. Semper Altius heeft nu al vijf punten achterstand op RAS. De Rijswijkers spelen het spannende uitduel bij Quick Steps. De winnaar van de wedstrijd krijgt de tweede plaats in handen. Onderaan de ranglijst gaat Toofan langs bij HPSV. Toofan wacht nog op haar eerste overwinning, HPSV heeft de eerste zege binnen.

Programma

HPSV – Toofan
REMO – WIK
RAS – Wanica Star
Quick Steps – Semper Altius
De Ster – HDV (terrein: HDV)
Haagse Hout – VCS

 

 

 

Lees verder