Warming-up 3A/3D: Westlandse clubs ontmoeten streekgenoten, belangrijk duel BSC’68

Voor BSC’68 staat er weer een pittig duel op het programma. ASC, de nummer drie van de ranglijst, is de tegenstander in Benthuizen. In 3D staan twee regionale confrontaties gepland. MVV’27 bindt de strijd aan met Lyra en Naaldwijk ontvangt HVC’10.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Afgelopen week verloor BSC’68 van Koudekerk met 3-0. De club uit Benthuizen zal tegen ASC het geschonden blazoen weer willen oppoetsen. Dat zal nog een lastige opgave worden voor BSC’68. De bezoekers uit Oegstgeest bezetten de derde plaats, maar zijn als enige ploeg in deze klasse nog zonder nederlaag. ASC speelde wel vier keer gelijk in haar zeven duels.

3e klasse D

De regioteams draaien goed mee in de derde klasse D. HVC’10 heeft maar drie punten achterstand op koploper Excelsior’20. De ploeg uit Hoek van Holland gaat het niet makkelijk krijgen met een uitduel bij Naaldwijk voor de boeg. De thuisploeg van trainer Harry Akkermans (foto) volgt HVC’10 op twee punten en zal alles op alles zetten om de Hoekenaren op de ranglijst te passeren.

Lyra en MVV’27 doen ook volop mee met dertien punten uit zeven duels. De winnaar van het onderlinge duel in Maasland haakt aan bij de top en de verliezer zal even pas op de plaats moeten maken. De belangen zijn dus groot in deze streekderby.

 

Lees verder