Warming-up 3e klasse B: Ariston’80, Blauw-Zwart en HMSH kunnen punten goed gebruiken

Het is nog vroeg in het seizoen, maar door de versterkte degradatie kunnen de staartploegen het zich niet veroorloven om te veel achterstand op te lopen op de veilige posities. Ariston’80 (14e) en Blauw-Zwart (13e) staan op nu op een degradatieplaats. HMSH heeft een punt voorsprong op de Wassenaarders.

Tekst: Roland van der Linden

Hekkensluiter Ariston’80 moet op bezoek bij Schipluiden. Het zal voor de studenten nog een lastige opgave worden om de punten mee naar huis te nemen. Schipluiden kende een slechte start van de competitie met één punt uit drie duels. De laatste vier wedstrijden werden door de ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel winnend afgesloten met een vierde plaats als gevolg.

Blauw-Zwart verzamelde tot nu toe vijf punten. Maar het team van trainer Alan Campfens (foto) zou in staat moeten zijn om tegen Duindorp haar tweede overwinning te boeken. Duindorp sv, dat haar laatste twee duels met ruime cijfers verloor, zal ook uit zijn op eerherstel en de punten zeker niet cadeau geven.

Bovenin

HMSH moet flink achteromkijken en zal komend weekend haar handen vol hebben aan het sterke Laakkwartier, dat een tweede plaats bezet en aast op de koppositie. KMD is nu de lijstaanvoerder en krijgt het op Sportpark Westvliet aan de stok met Wilhelmus, dat ook goed bovenin meedraait.

Graaf Willem II VAC presteert ook prima tot nu toe. Tegenstander voor de mannen van trainer Jan de Jong is DWO, dat met vier nederlagen in zeven duels een tegenvallende start had. Net als Graaf Willem II VAC promoveerde PGS/VOGEL afgelopen seizoen naar de derde klasse. Ook de Ockenburgh-bewoners doen goed mee. Opponent DSVP staat in de gevarenzone en zal alles op alles zetten om de middenmoot te breken. Het duel tussen de Delftse ploegen Concordia en Full Speed levert ook een mooi affiche op. Beide teams ontlopen elkaar bijna niets op de ranglijst.

 

 

Lees verder