Warming-up 2e klasse D: Marc Dijkhuizen: ,,Tegenstander zal vertrouwen hebben getankt”

In 2D kunnen de toeschouwers zich verheugen op een mooie clash tussen DHC en Westlandia in Delft. Vitesse Delft reist naar Schiedam om HBSS te bestrijden. Sportclub Monster, dat na de promotie goed uit de startblokken is gekomen, gaat de strijd aan met Neptunus-Schiebroek.

Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark Polanen is Sportclub Monster gastheer voor Neptunus-Schiebroek. Monster-trainer Marc Dijkhuizen (foto) verwacht een strijdbaar Neptunus-Schiebroek. De Rotterdammers beëindigden na een slechte seizoenstart in goed overleg de samenwerking met hoofdtrainer Brian Roquas en boekten vorige week hun eerste zege op Nieuwerkerk. Dijkhuizen: ,,Neptunus-Schiebroek vertrouwen hebben getankt. We zullen moeten waken voor hun snelheid voorin. Maar gesteund door ons thuispubliek zullen we met een complete selectie vol voor de overwinning gaan om een plek in de subtop te bemachtigen”.

Regiogenoten

Ook op de Brasserskade staat er een mooi duel op het programma. Regiogenoten DHC en Westlandia gaan proberen elkaar aan de zegekar te binden. Westlandia heeft na zeven duels elf punten en staat op een keurige vijfde positie. DHC volgt met drie punten minder op de zevende positie.

Verburch heeft het nog niet makkelijk na de promotie met twee overwinningen en vier nederlagen. Tegen laagvlieger Nieuwerkerk liggen er uitstekende kansen voor de formatie van trainer John Zuijderwijk om de derde zege binnen te halen. Nieuwerkerk wacht nog op haar eerste overwinning.

 

Lees verder