Warming-up 4e klasse C (zat/zon): GDA weer in actie, BMT staat voorlopig nog stil

In 4C is er na afgelopen weekend een nieuwe koploper, mede omdat GDA een wedstrijd minder heeft gespeeld. Dit weekend kan er zomaar weer een nieuwe top zijn. GSC ESDO wil het gat met sv Houtwijk vergroten. Kan sv Madestein thuis tegen Quick de eerste overwinning pakken? Op zondag staat er een leuke wedstrijd tussen Heemstede hfc en Voorschoten‘97 op het programma.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

Dit weekend wordt er weer bijna volledig gevoetbald door 4C. GDA mag na afgelopen weekend weer spelen, maar BMT moet nog drie wedstrijden uitzitten. sv Loosduinen is thuis gastheer voor GDA. De ploeg van trainer Ronald Paats (foto) heeft ook een weekje rust gehad net zoals GDA, beide ploegen zullen dus vol energie aan de wedstrijd beginnen.

SV Zuid West mag op bezoek op sportpark Haagsche Dynamiek waar tegenstander DUNO de gastheer is. sv Houtwijk ontvangt thuis GSC ESDO, de thuisploeg hoopt het gat tussen met GSC ESDO te verkleinen. Op sportpark Madestein komt Quick (H) langs en hoopt de punten mee te nemen naar huis.

sv Erasmus en SVH hebben een verschil van drie punten, na zaterdag hoopt SVH op gelijke hoogte te komen waar sv Erasmus ervoor zal strijden om het verschil zes punten te maken. De wedstrijd tussen BMT en ODB is door de  KNVB uitgesteld en zal op een later moment worden ingehaald.

Programma

DUNO – sv Zuid West
sv Houtwijk – GSC ESDO
sv Madestein – Quick (H)
sv Loosduinen – GDA
sv Erasmus – SVH

4e klasse C (zon)

Voorschoten‘97 mag zaterdag naar Heemstede hfc. Heemstede staat momenteel één punt onder de ploeg uit Voorschoten. De Voorschotenaren zijn na afgelopen zondag gebrand om te winnen, net voor het eindsignaal klonk werd er namelijk een doelpunt afgekeurd. De ploeg van Denis Luhulima gaat zondag dus alles geven om te winnen om zo weer mee te draaien met de top.

Programma

Heemstede hfc – Voorschoten’97

Lees verder