5e klasse A: Tweede zege op rij voor DVC, DVV Delft hard onderuit op eigen veld

SVO Buytenpark leverde een knappe prestatie door het sterke Football Factory op een gelijkspel te houden. Ook bij DVC waren er blije gezichten. Na de winst op DVV Delft werd ook SVV aan de zegekar gebonden. DVV Delft kreeg van Hazerswoudse Boys alle hoeken van het veld te zien.

Tekst: Roland van der Linden

SVO Buytenpark – Football Factory

In Zoetermeer hield SVO Buytenpark haar doel schoon tot aan de rust. Pas in de tweede helft konden de sterke bezoekers uit Leiden op een 0-1 voorsprong komen. SVO Buytenpark herpakte zich goed en dwong nog een gelijkspel af. De 1-1 kwam op naam van Jordi Camijn.

SVV – DVC

In het duel met de Schiedammers was DVC de betere ploeg. De equipe van trainer Marco Immers liet wel een flink aantal kansen liggen, maar ving uiteindelijk met een 0-3 zege de thuisreis aan. In de eerste helft opende Calvin van Gils met bijna een half uur op de klok de score. Twaalf minuten na de rust was het opnieuw raak voor DVC. Nu was Martijn Verheij scherp in de afwerking. Diep in blessuretijd kwam de 0-3 op het scorebord dankzij een doelpunt van Damian Abbenhuis. De Delftse doelman Joey Niemeyer speelde een prima duel en hield met twee goede reddingen zijn doel schoon.

DVV Delft – Hazerswoudse Boys

In het duel met middenmoter Hazerswoudse Boys kreeg de formatie van trainer Martin Schouten (foto) een flinke draai om de oren. Bij rust was de score al opgelopen naar 0-5. Ook na de thee konden de bezoekers volop het net vinden. Het ongelijke duel eindigde in 1-12. Alperen Kocak redde de eer van DVV Delft.

 

 

 

Lees verder