3e klasse A/B: Feest bij Graaf Willem II VAC, Duindorp SV pakt punten in Wassenaar

Bij het gepromoveerde Graaf Willem II VAC kon de vlag in top. Na een ruime zege op DWO werd de eerste periodetitel veroverd. In het uitduel bij Blauw-Zwart kwam Duindorp sv als winnaar uit de strijd. De Delftse derby tussen Concordia en Full Speed eindigde in een zege voor de bezoekers.

Tekst: Roland van der Linden       |       Foto’s: Franca Dobbe

3e klasse A

BSC’68 – ASC

Het duel in Benthuizen werd al na vijftien minuten spelen gestaakt na het onwel worden van de scheidsrechter. Er was nog niet gescoord in het duel.

3e klasse B

Graaf Willem II VAC – DWO

De eerste periodetitel kwam terecht bij Graaf Willem II VAC na een overtuigende overwinning op DWO. Het duurde tot vijf minuten voor rust, voordat de thuisploeg de score kon openen. Leo Dijkhuizen zorgde voor de 1-0 ruststand. In de tweede helft was Graaf Willem II VAC een maatje te groot voor de tegenstander en liep weg naar een 4-0 zege. Brian de Jong, Luuk Evenhuis en Rico de Boer namen de treffers voor hun rekening.

Blauw-Zwart – Duindorp sv

Het duel in Wassenaar werd beslist door een enkel doelpunt. Met een half uur op de klok stond Blauw-Zwart nog maar met tien man op het veld nadat Bram Smit zijn tweede gele kaart had ontvangen. Het doelpunt van Robin van Roon in de eerste helft voor Duindorp sv bleek bij het eindsignaal de enige treffer in het duel:0-1.

Concordia – Full Speed

De Delftse derby werd een prooi voor Full Speed. In een spannende openingsfase werd binnen zes minuten twee keer gescoord. Melvin Kaptein bracht de 1-0 op het scorebord, waarna Lesley Dijkman Full Speed op gelijke hoogte schoot. De bezoekers gingen er met de winst vandoor. De 18-jarige Mathijs Bosboom schoot de formatie van trainer Frank Verhaar naar een 1-2 overwinning.

 

 

 

Lees verder