RKAVV niet met lege handen op Nationale Sport Vakbeurs

Dat RKAVV al jaren maatschappelijk betrokken is via het label WIJZIJNRKAVV is bekend. Denk daarbij aan het Buurtresto dat al vijf jaar elke eerste dinsdag van de maand een grote groep ouderen bij elkaar brengt. Of het Festival Unlimited, het gratis funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders dat 24 maart 2024 voor het achtste jaar wordt georganiseerd.

Dat is nu ook opgevallen bij de Vriendenloterij. Eerder dit jaar hield RKAVV een zeer geslaagde belactie, waarbij meer dan honderd nieuwe loten voor de Vriendenloterij aan de man werden gebracht.

Daarna is er contact met de mensen van de Vriendenloterij gebleven over de mooie dingen die we op de club doen. Dit resulteerde in een uitnodiging op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem afgelopen week.

RKAVV werd daar samen met een tiental andere clubs in het zonnetje gezet en kreeg daarbij een cheque van € 5.000 ter stimulatie van de maatschappelijke activiteiten. De cheque werd uitgereikt door een bekende van de club, Kees Jansma.

(Foto: Haaglanden Voetbal/Alex Pronk)

Lees verder