DUNO huldigt leden en neemt afscheid van bestuursleden

Secretaris Arie Brugman en John Kind, spelend lid maar ook buiten het veld superactief voor DUNO, zijn benoemd tot Lid van Verdienste van de club. Dat gebeurde afgelopen week tijdens de Algemene Leden Vergadering van DUNO. Ook werd er afscheid genomen van bestuursleden, onder meer van Henk Ruijl (foto), die de club veertig jaar ‘heeft gediend’.

Arie Brugman werd gehuldigd vanwege zijn vele verdiensten als algemeen secretaris en John Kind voor het begeleiden van jeugd en zijn inzet voor de sponsorcommissie. Zij kregen het predikaat Lid van Verdienste. Jubilarissen waren er ook: Peter Bouwmeester (25 jaar lid), Alexander Luijk (25), Leen Pronk (25) en erevoorzitter Rob Leenheer (40). Zij kregen de versierselen behorend bij hun aantal jaren lidmaatschap.

Afscheid werd genomen van de bestuursleden Henk Ruijl (vicevoorzitter), Stephan Mulder (voetbalzaken), Peter Gossen (interne communicatie) en Sander Tomeij (penningmeester). Het viertal kreeg lof toegezwaaid van alle aanwezigen en voorzitter Jeroen van der Zwan in het bijzonder. Hij prees de inzet van het afscheidnemend viertal. Niet alle functies worden één-op-één ingevuld. Van der Zwan lichtte toe dat er een verschuiving plaatsheeft van bestuursfuncties, waarover de club binnenkort meer zal berichten. Nieuw in het bestuur werden gekozen: Wim van Maanen (voetbalzaken) en Marcel van der Hor (financiën).

(Foto’s: DUNO)

Lees verder