‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Philip Tienhoven 

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 19.00 uur. Vandaag weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Philip Tienhoven, oud-speler van o.a. ADO en VIOS.

Philip Tienhoven

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Philip Tienhoven over zijn loopbaan, het behalen van een nationale titel, zijn trainers. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 19.00 uur en wordt enkele malen herhaald op dinsdagavond en woensdag).

Normaal begint het programma op TV om 18.00 uur, maar vanwege de gezamenlijke uitzending op Den Haag TV en Omroep West van ‘Sint voor ieder1’, wordt de eerste aflevering om 19.00 uur uitgezonden.

 Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is wel – zoals gebruikelijk – vanaf 18.30 uur HIER te zien op deze website.  

Lees verder