Warming-up 2C: VUC moet UVS van zich afhouden, SVC’08 stuit op RCL

Na de nederlaag tegen Alphia zal VUC uit zijn op revanche in de strijd tegen nu UVS. Als HVV de aansluiting met de koplopers niet wil verliezen zal een zege op Foreholte noodzakelijk zijn. SVC’08 heeft een uitduel in Leiderdorp bij RCL voor de boeg.

Tekst: Roland van der Linden

Koploper VUC leed afgelopen weekend haar eerste nederlaag. Het bezoekende Alphia bleek met 1-2 te sterk. Toch ging de ploeg van trainer Rob de Lange er met de periodetitel vandoor omdat achtervolger DONK niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel bij HVV. VUC heeft opnieuw een zware wedstrijd voor de boeg. In Leiden wacht UVS, dat de vierde plaats bezet.

Doelsaldo

HVV heeft inmiddels zeven punten achterstand op VUC. De Haagse ploeg gaat de strijd aan met Foreholte. Beide teams ontlopen elkaar niets op de ranglijst. Beide teams hebben twaalf punten alleen het doelsaldo van de ploeg van trainer Mike de Geer (foto) is net iets beter.

Gevarenzone

Voor SVC’08 is het zaak om zo snel mogelijk weg te komen uit de gevarenzone. De winst op EMM’21 afgelopen weekend was een goede start. De ploeg van trainer Michael Ros zal de zege een goed vervolg moeten geven in Leiderdorp. Tegenstander RCL heeft een punt meer dan SVC’08.

 

Lees verder