1C: Laagvliegers sv Den Hoorn en TAC’90 houden elkaar in evenwicht

De belangen waren groot in het duel tussen sv Den Hoorn en het Haagse TAC’90. Beide ploegen bivakkeren in de onderste regionen en moeten de weg omhoog zien te vinden. Met het gelijke spel schoten beide teams niet heel veel op.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Aad van der Knaap

In de eerste helft kreeg TAC’90 een goede kans om de score te openen. Bij een voorzet van Mo el Osrouti was Jessy Smit net te laat om de bal binnen te tikken. Even later wilde Mert Dogrusoz een voorzet binnenschieten, maar door een duwtje miste hij de bal. De arbiter zag er geen strafschop in.

De grootste kans van de wedstrijd was voor Mo el Osrouti. Alleen voor de keeper schoot hij tegen de voet van de doelman. sv Den Hoorn kreeg wat vrije trappen net over de middellijn waarmee het gevaar probeerde te stichten. De thuisploeg kreeg ook nog een aantal hoekschoppen, maar die leverde geen gevaar op.

Na de doelwisseling kregen beide ploegen nagenoeg geen kans. Vlak voor tijd leek Jesus Penate nog een mogelijkheid te krijgen om TAC’90 de winst te brengen, maar de arbiter floot omdat net daarvoor een speler van sv Den Hoorn naar zijn hoofd greep. In de blessuretijd wachtte Felipe Oliveira net te lang, waardoor zijn schot werd geblokt. sv Den Hoorn kon daar weinig tegenoverstellen.

Lees verder