M line blijft KNVB trouw als ‘Official Sleep Supporter’

De KNVB en matrassenleverancier M line hebben het partnership met drie jaar verlengd. M line mag zich daarmee tot medio 2026 Official Sleep Supporter noemen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, zodat beide teams tijdens de interlandperiodes worden voorzien van een optimale nachtrust.

De samenwerking kwam tot stand in aanloop naar het EK 2017 voor vrouwen in Nederland. De OranjeLeeuwinnen sliepen tijdens dit toernooi op hun eigen M line-matras en werden gekroond tot Europees kampioen.

Voorkeur

Sinds 2019 is M line als Official Sleep Supporter verbonden aan de voetbalbond, om het KNVB Teamhotel op de Campus en Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum van hoogwaardige matrassen, boxsprings en kussens te voorzien. Als Official Sleep Supporter voorziet M line de spelers van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen van producten die passen bij hun persoonlijke voorkeur.

Onderschat

,,Slaap is geen onderschat fenomeen meer bij het behalen van topprestaties in de sport”, zegt Edwin Goedhart, bondsarts bij de KNVB op de site van de voetbalbond. ,,Details doen ertoe op het hoogste niveau en een goede nachtrust is enorm belangrijk voor het leveren van topprestaties. Kwalitatieve matrassen en persoonlijke kussens kunnen net dat beetje verschil maken om een goed resultaat op het veld te behalen.”

Topsport

M line zorgt met goede ondersteuning en optimale drukverdeling voor het ultieme herstel tijdens de slaap. Niet voor niets is M line sinds de oprichting in 2001 onlosmakelijk verbonden met topsport. Innovatie staat voor de matrassenleverancier hoog in het vaandel. M line is Official Sleep Supplier van NOC*NSF, TeamNL, de KNVB, Team Jumbo-Visma, Ajax en Fonds Gehandicaptensport.

(Foto: KNVB)

Lees verder