SVC’08 op trainingskamp op Gran Canaria (2)

De selectie van SVC’08 mocht de ochtend zelf besteden. Dat betekende voor veel spelers even bijkomen van ‘the night before’. In de middag stond een padeltoernooi op het programma.

Tekst: Ton Beije      Foto’s: Ton Beije & Pim Markering

Het was voor veel spelers redelijk laat geworden op de zaterdagavond in het uitgaansleven op Gran Canaria. De ochtend relaxen kwam dus heel goed uit. Rond de klok van half twee was het verzamelen om een bezoek te brengen aan een prachtig padelcomplex, dat bij een hotel behoorde. SVC’08 had er vijf banen afgehuurd.

De bedoeling was om in een bijzondere outfit te verschijnen op de padelbanen. Vrijwel alle spelers – en ook de technische staf – hadden zich aan die afspraak gehouden en dus verscheen een ieder in een bijzonder kostuum. De één nog gekker dan de ander. Eerst een verkleedpartij (sommige spelers liepen al zo het hotel uit) naast de padelbaan en toen poseren.

Natuurlijk werden ook de padelwedstrijden fanatiek beleefd. De sponsoren waren niet met de bus meegereden. Die hadden er – heel sportief – voor gekozen om de rit naar de padelbanen per fiets – klimmen en dalen – af te leggen. Terwijl; de wedstrijden al volop gaande waren, arriveerden ook zij op de plaats van bestemming.

Haaglanden Voetbal-cameraman Pim Markering – geen onbekende bij SVC’08 – speelde dapper en fanatiek mee en pakte met zijn vader – verzorger bij het eerste team van SVC’08 – de eerste prijs.

’s Avonds, na het diner, vond er nog een voetbalquiz plaats. Het winnende team bestond uit de trainers Michael Ros en Sascha Tuyt, TC-bestuurslid Carel Pronk, Jordy de Bruin en ja hoor, weer Pim Markering van Haaglanden Voetbal…..

Vandaag, maandag, staat er voor SVC’08 een wedstrijd op de rol tegen Spirit.

Mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder