Warming-up 2e klasse C: HVV en VUC doen volop mee in titelstrijd, SVC’08 ontvangt Alphia

In de strijd om de bovenste plaatsen gaat VUC op bezoek bij hekkensluiter Kagia. HVV dat op een tweede positie staat, is gastheer voor middenmoter CSW. SVC’08 mag proberen om de weg omhoog te vinden. Dit moet ten koste van Alphia gaan.

Tekst: Roland van der Linden

VUC zag haar laatste twee duels tegen concurrenten HVV en RCL in een nederlaag eindigen. De Haagse club van trainer Rob de Lange, die als eerste de winterstop inging, moet deze reeks gaan doorbreken. Het duel tegen rode lantaarndrager Kagia lijkt op het juiste moment te komen om weer drie punten te kunnen bijschrijven.

Diepput

Voor HVV is de situatie geheel anders. De Kroonleeuwen van trainer Mike de Geer (foto) konden hun laatste vier duels in winst omzetten en zijn inmiddels opgeklommen naar de twee plaats. Koploper DONK heeft net als HVV 25 punten, maar speelde een duel minder. HVV moet op De Diepput zien af te rekenen met CSW. De tegenstander uit Wilnis won vijf van haar dertien duels en voert het rechterrijtje aan.

SVC’08 hangt onderaan de middenmoot maar bevindt zich wel in de gevarenzone. Een zege op Alphia zou de zorgen van de equipe van trainer Michael Ros enigszins verlichten. De wedstrijd tegen Alphia wordt gespeeld op het Oostersportpark.

Lees verder