3e klasse B: Schipluiden troeft Laakkwartier af, Concordia schiet half dozijn vol

Op eigen veld herstelde Schipluiden zich van de nederlaag tegen PGS/VOGEL met een zege op Laakkwartier. HMSH leverde een goede prestatie door in Pijnacker DSVP te verslaan. In de degradatiestrijd boekte Concordia een zeer ruime overwinning op DWO.

Tekst: Roland van der Linden

Schipluiden – Laakkwartier

In een gelijk opgaande eerste helft kregen beide teams kansen om te scoren. Uit een mooie aanval kon Laakkwartier de buitenspelval van de thuisploeg omzeilen. Hamza Boukhari (foto) schoot de 0-1 binnen.  Na rust was Schipluiden de betere ploeg en kwam op 1-1 door een treffer van Niels Boks. Schipluiden zette goed door en kwam uit een benutte strafschop van Rob Langstraat op 2-1. Vlak voor tijd gooide Michael Jager het duel definitief op slot: 3-1.

Concordia – DWO

De Delftse thuisploeg startte niet goed aan het duel, maar kon zich goed herpakken. Het spel van Concordia werd steeds beter en dit leverde drie treffers voor de rust op. Rens Sandell was net eerder bij de bal dan de Zoetermeerse doelman en kon de 1-0 inschieten. Daarna waren ook Melvin Kaptein en Guus van Dijk trefzeker. Snel na de rust bracht Dennis Gelpke de stand op 4-0. Uit een kopbal nam Roel Geurts de 5-0 voor zijn rekening en was Rens Sandell trefzeker uit een strafschop. Na de 6-0 zag een speler van DWO rood en vond de arbiter het wel welletjes.

DSVP – HMSH

De thuisploeg opende sterk en kwam door treffers van Rick de Bruijn en Tim de Bruijn op een 2-0 voorsprong. Nog voor de thee trok HMSH de stand weer gelijk. Emre Polat en Isaiah Frederik namen de treffers voor hun rekening: 2-2. In de tweede helft kon HMSH het duel in haar voordeel beslissen. Shafiek Mokiem schoot het team van trainer Faizel Soekhai naar een 2-3 overwinning. HMSH staat na de winst op een zevende plaats.

 

 

Lees verder