Nieuwsflits Derde Divisie B

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie, waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

Tekst: Peter Petit

BVV Barendrecht, koploper in 3B, weet zich komend seizoen verzekerd van de komst van twee nieuwe spelers, Nino Urban en Lorenzo Braaf. De 21-jarige Braaf heeft vrijwel de gehele jeugdopleiding bij Excelsior doorlopen. Het afgelopen seizoen ontwikkelde de snelle en doelgerichte aanvaller zich verder bij Smitshoek.

Van dezelfde vereniging Smitshoek komt ook Nino Urban. De 25-jarige Urban kan zowel op rechts als op links als moderne wingback uit de voeten. Afkomstig van BVV Barendrecht speelde Urban voor diverse betaalde voetbalclubs, om vervolgens bij de senioren veel ervaring op te doen in de Rotterdamse regio bij ASWH, Rijsoord en Smitshoek.

Tegen de komst van deze twee spelers meldt de technische commissie van Barendrecht het vertrek van Tim Eekman die op zijn beurt naar Smitshoek vertrekt. Verdeeld over twee periodes was de 32-jarige verdediger negen jaar actief op sportpark De Bongerd.

Lees verder