FC ’s-Gravenzande legt kern eerste elftal voor volgend seizoen en langer al vast

Vorig seizoen wist FC ’s-Gravenzande de kern van haar eerste elftal al tot en met 2025 vast te leggen. Deze week hebben meerdere spelers hun contract verlengd of opengebroken om ook komend of komende seizoenen voor FC ’s-Gravenzande te spelen

Eerder werden al vastgelegd voor volgend seizoen Roy Vermolen, Twan van Meerten, Frank Broos, Pascal Broch, Bram Sommeling, Roy van Beek en Ardi Luijendijk. In het begin van dit jaar tekende Tyler Mulder zijn contract, dat nu loopt tot en met 2027. In de eerste gesprekken hebben Pascal Broch en Ardi Luijendijk ook al aangegeven hun huidige contract te verlengen tot 2026.

Verlengd

Deze week hebben hun contract verlengd Roy van Beek (foto), Sil van Ooijen en Timo Ploemen. Van Beek heeft zijn tot 2025 lopende overeenkomst verlengd tot en met medio 2026. Sil van Ooijen, die aanvankelijk last had van blessureleed, is nu een vaste waarde geworden voor de hoofdmacht en heeft verlengd tot medio 2026. Timo Ploemen, overgekomen van Forum Sport, heeft zijn draai gevonden als linksback in ’s-Gravenzande en heeft verlengd tot medio 2025.

Creutzburg

Gino Creutzburg, die in januari overkwam van Kozakken Boys, heeft zijn contract bij de ‘Breejedurpers’ verlengd met één seizoen. Zeger van Antwerpen, maakte vorig seizoen als invaller zijn debuut in het eerste elftal. Dit seizoen klopt de 18-jarige verdediger al wat meer aan de deur bij het eerste elftal en heeft hij er al acht basisplaatsen opzitten. FC ’s-Gravenzande is content met de verlenging van zijn contract tot medio 2026.

Lees verder