4e klasse A/C: sv Loosduinen te sterk voor GSC ESDO

sv Houtwijk verloor in de slotfase van BMT. Stompwijk’92 doet goede zaken en pakte thuis de winst tegen Floreant. Een sterk sv Loosduinen stuurde GSC ESDO naar huis met een nederlaag en dus ook zonder punten.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk     |       Foto’s: Marcel Verstraten

Stompwijk ‘92 – Floreant

Stompwijk ‘92 kreeg Floreant op bezoek. Floreant staat in de ranglijst boven Stompwijk’92, de ploeg van trainer Erik van Manen wist dus wat er te doen stond. Stompwijk’92 speelde een goede wedstrijd en het resultaat was dan ook in het voordeel van de gastheren. Ze wisten met 2-0 te winnen, Nick Ammerlaan en Stijn van Rijn waren trefzeker voor de de Stompwijkers. Het stijgt nu op de ranglijst en komt dichterbij Floreant.

sv Loosduinen – GSC ESDO

sv Loosduinen was helemaal klaar voor deze krachtmeting tegen het sterke GSC ESDO. Nadat de thuisploeg bij het tweede team had gezien hoe winnen moest, begon het aan haar eigen wedstrijd. De score werd net voor rust geopend door Nemo Verstraten en leek sv Loosduinen met een nipte voorsprong aan de thee te kunnen gaan. Diezelfde Nemo wist echter nog voor het rustsignaal zijn tweede treffer te maken en stuurde zo zijn ploeg met die 2-0 voorsprong de kleedkamer in. GSC ESDO moest wat terug doen om weer in de wedstrijd te komen, maar dit lukte niet en zo moesten de bezoekers hun meerdere erkennen in een sterk sv Loosduinen, dat in Nemo Verstraten haar ‘man of the match’ had.

sv Houtwijk – BMT

Een spannende wedstrijd tussen sv Houtwijk en BMT stond op het programma. Beide teams doen het goed in de vierde klasse en pakken regelmatig de drie punten mee. Beide teams waren dan ook de gehele wedstrijd aan elkaar gewaagd. sv Houtwijk en BMT gingen aan de thee met de brilstand. Eenmaal begonnen aan de tweede helft waren de kansen over en weer, maar beide keepers leverden prima werk af en wisten de nul te behouden. Toch was daar in de slotfase van de wedstrijd ineens Ozkan Sahin, die de bal in het net wist te leggen. Zo wist BMT in de laatste minuten alsnog de drie punten in de wacht te slepen en bleef sv Houtwijk met lege handen achter.

Lees verder