Warming-up 1e klasse C: Zowel bovenin als in onderste regionen interessante duels

In de eerste klasse C blijft het ongemeen spannend, zowel bovenin als in de onderste regionen. In de top komen zeker zeven clubs nog in aanmerking voor de titel. Zo dicht staat het allemaal bij elkaar. Per week verschuivingen op de ranglijst. Ook dit weekend weer enkele interessante duels.

Tekst: Ton Beije

In Leiderdorp de ontmoeting tussen LFC en Wippolder. De Delftse ploeg moet zich zien te revancheren voor de oorwassing van vorige week uit tegen Valken’68. Wippolder heeft twee punten meer dan LFC, maar ook een duel meer gespeeld. Koploper FC Skillz steekt een visite af bij VELO. De ploeg van trainer Oussama Bekkaoui weet dat het geen averij mag oplopen, maar ook VELO wil graag nog wat punten sprokkelen om in ieder geval niet achterom te hoeven kijken.

Interessant

Interessant ook in Nootdorp de ontmoeting tussen RKDEO (16-25) en Valken’68 (16-26). Trainer Wesley Epskamp (foto) zou wat graag met een prijs afscheid nemen aan het einde van het seizoen bij RKDEO. Forum Sport, dat een punt minder heeft dan FC Skillz, maar ook een duel meer in petto, gaat op sportpark Adegeest op bezoek bij Voorschoten’97. De gastheren moeten ook vol aan de bak om clubs onder zich te houden.

Affiche

Een fraai affiche in de onderste regionen is de ontmoeting tussen sv Nootdorp en Die Haghe, de hekkensluiter en de nummer voorlaatst. Lukt het de ploeg van Jeroen Struijs, de laatste weken goed op dreef, om dichter bij de manschappen van Marcel Koning te komen? Het onderlinge verschil is vier punten in het voordeel van de Ockenburgh-bewoners. Ook Die Haghe kan bij winst heel goede zakendoen.

In het Westland treffen op sportpark De Strijphorst sv Honselersdijk, zeker ook nog niet kansloos bovenin, en TAC’90 elkaar. Het bezoekende team van trainer Ariue van der Padt was vorig weekend vrij van competitieverplichtingen, terwijl sv Honselersdijk van Pim van der Hoorn met 3-1 onderuitging bij Forum Sport.

Lees verder