Oud-voorzitter en erelid Jan van der Haar van sv Nootdorp overleden

Op 11 maart is jan van der Haar, oud-voorzitter en erelid van sv Nootdorp, overleden. Van der Haar was voorzitter van de club in de periode van 1990 tot 2004.

Van der Haar was een zeer bevlogen voorzitter, tijdens en dankzij zijn voorzitterschap spelen en trainen de leden van sv Nootdorp nu op het prachtige sportpark. Er zijn heel wat uurtjes gaan zitten in de gesprekken met de gemeente en alle betrokkenen bij de nieuwbouw. In de kantine hangt dan ook een mooi gedenkteken ter herinnering aan de opening door Jan van der Haar in 2003.

Daarnaast was Jan van der Haar natuurlijk nauw betrokken bij het aanstellen van de diverse hoofdtrainers, met af en toe een daarbij horend ontslag en het in het gareel houden van de toen ook al onstuimige jeugd. Laten we ook zijn werk voor de sponsorcommissie niet vergeten.

Na zijn afscheid als voorzitter is hij nog vele jaren actief geweest bij de zaterdagochtendcommissiedienst en kwam hij tot op hoge leeftijd graag op dinsdag klaverjassen en was hij een trouwe bezoeker van de ALV.

Als eerbetoon aan Jan van der Haar speelden afgelopen zaterdag het O23-team en het eerste elftal (foto), na de gebruikelijke minuut stilte, met rouwbanden om.

 

 

Lees verder