Warming-up 3e klasse A/B: Topduel voor BSC’68, Schipluiden ontvangt DSVP

Voor BSC’68 is het erop of eronder in 3A. De ploeg van trainer Abdullah Sari (foto) gaat de confrontatie aan met koploper Koudekerk. Onderaan de ranglijst in 3B staat er veel op het spel voor Full Speed, dat op bezoek gaat bij Blauw-Zwart. Het duel tussen subtoppers Schipluiden en DSVP belooft spannend te worden.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Op 23 maart leed BSC’68 een dikke nederlaag in het uitduel bij RVC’33 en zag de achterstand op Koudekerk oplopen tot vier punten. Beide topploegen staat nu tegenover elkaar op Ons Nieuw Erf in Benthuizen. Voor BSC’68 is een overwinning noodzakelijk om de afstand tot Koudekerk niet te groot te laten worden.

3e klasse B

Graaf Willem II VAC en Wilhelmus delen de eerste positie met 41 punten. Op de Roggewoning neemt Graaf Willem II VAC het op tegen HMSH. Wilhelmus treft in Ariston’80 een tegenstander, die de laatste weken goed op dreef is. Zowel HMSH als de studenten zullen punten willen pakken om uit de gevarenzone weg te blijven.

Achter de koploper hoopt een aantal teams op het bereiken van de nacompetitie. Schipluiden heeft de beste kaarten in handen en kan een goede slag slaan als het duel met concurrent DSVP gewonnen wordt. Ook KMD doet nog volop mee voor een plek in de nacompetitie. Degradatiekandidaat Concordia is de tegenstander van de Wateringers.

Hekkensluiter Full Speed speelt een belangrijk duel in het kader van de degradatiestrijd. De ploeg van trainer Frank Verhaar gaat langs bij Blauw-Zwart. DWO heeft een lastiger tegenstander. Op Ockenburgh moet de Zoetermeerse formatie op bezoek bij PGS/VOGEL. Aan de Jan van Beersstraat staat het Haagse onderonsje tussen Laakkwartier en Duindorp sv op het programma.

 

Lees verder