Ad Riem, oud-voorzitter en secretaris van Blauw Zwart, overleden

Ad Riem, die als vrijwilliger de vereniging Blauw Zwart in diverse functies en vele jaren heeft gediend, is na een ziekbed op 66-jarige leeftijd overleden.

Ad Riem werd op 1 augustus 1964, op 8-jarige leeftijd, lid van Blauw-Zwart. Voetballend was hij – zoals de club dat noemt – geen hoogvlieger, maar hij had veel plezier in het spelletje en was altijd erg enthousiast.

Naarmate Riem ouder werd, kreeg hij belangstelling voor het vrijwilligerswerk bij de club. Dat was hem al met de paplepel ingegoten door zijn vader. Ad Riem heeft veel vrijwilligersfuncties bij Blauw-Zwart bekleed. Op 17-jarige leeftijd werd hij leider van een B-elftal. Hij was van 1996 tot 2003 secretaris van de club. Voorzitter van de vereniging was hij van 2006 tot 2010. En drie jaar later nam hij voor de tweede keer het secretariaat op zich, een functie die hij in juli van dit jaar neerlegde.

Daarnaast toonde hij zijn sociale hart door veel voor de ouderenverenigingen te doen en een belangrijke rol te spelen bij het Clubhuis van de Toekomst, waarvan hij een vurig pleitbezorger was. Indachtig de laatste wens van Ad Riem zal de afscheidsplechtigheid in de kantine van zijn geliefde Blauw-Zwart gehouden worden, alwaar er na afloop van de ceremonie (zondag 13 november, 15.00 uur) bier en bitterballen zullen zijn.

Lees verder
Net binnen