Vanavond Studio ADO met Ruud Brood, Vicente Besuijen en Rob Ravestein

|

ADO-trainer Ruud Brood, materiaalman Rob Ravestein (foto) en ADO-speler Vicente Besuijen zijn vanavond te gast in studio ADO. Het tv-programma van Haaglanden Voetbal is om 18.00 uur te zien op het tv-kanaal van Den Haag FM en later vanavond ook via deze website.

Met ADO-trainer Ruud Brood wordt teruggekeken op het duel van ADO Den Haag tegen FC Volendam van afgelopen vrijdag en er wordt vooruitgeblikt naar de nieuwe wedstrijd van vrijdag in het Cars Jeans Stadion tegen FC Emmen. Beide wedstrijden worden ook besproken met analist Pieter Donath.

Daarnaast is er een gesprek met materiaalman Rob Ravestein, een werker in de schaduw bij ADO. Ook wordt er gesproken met Vicente Besuijen, onlangs werd deze ADO Den Haag-speler geselecteerd voor de voorlopige selectie van Jong Oranje.

Studio ADO is elke donderdagavond om 18.00 uur te zien op het tv-kanaal van Den Haag FM.

Het programma op het TV-kanaal van Den Haag FM is onder meer te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40 / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied) / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma wordt na 18.00 uur diverse malen herhaald.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder