ADO Den Haag test spelers af en laat nieuwe stagelopen

ADO Den Haag heeft inmiddels een tweetal spelers, die bij de club op proef waren, laten weten niet met hen in zee te gaan. Inmiddels heeft Ruud Brood weer twee nieuwe spelers op proef.

De spelers die niet voor een contract in aanmerking komen bij ADO Den Haag zijn aanvaller Boban en rechterverdediger Mohamed Betti.

De technische leiding zit niet stil en inmiddels is Ian Smeulers op proef. Smeulers (21), een linkerverdediger, deed eerder deze week – evenals de van een blessure terugkerende John Goossens – al mee tijdens een oefenduel van Onder 21 tegen HBS, dat door de jonge ADO-ploeg met 1-2 werd gewonnen. Smeulers, op de foto in actie vorig seizoen voor Willem II, was eerder ook actief bij FC Dordrecht. Beide clubs hadden hem gehuurd van Feyenoord. Bij de Rotterdammers stond Smeulers drie seizoenen onder contract.

Belg

Ook Hervé Matthys is deze week twee dagen op proef bij de Haagse Eerste Divisionist. Matthys zit nu zonder club, na vorig seizoen nog bij Excelsior Rotterdam te hebben gespeeld. De Belg, die in de jeugd van Anderlecht opgroeide, heeft ook een verleden bij FC Eindhoven.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder