Jan Reurings nieuwe coördinator voetbal opleidingsteams ADO Vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen heeft in Jan Reurings (foto) haar nieuwe coördinator voetbal opleidingsteams gevonden. De ervaren coach en gymdocent gaat zich ontfermen over de coördinatie van alle jeugdelftallen bij ADO Den Haag Vrouwen.

De oud-jeugdspeler van ADO Den Haag was na zijn voetbalcarrière als coach actief bij Full Speed, DHC, RVC, Olympia, Roodenburg en Oliveo. Daarnaast was Reurings veertig jaar werkzaam bij de KNVB. Hier ontwikkelde hij meerdere cursussen, waaronder de eerste cursus Hoofdopleidingen en was hij als stafdocent verantwoordelijk voor het landelijk docentenbeleid bij de KNVB Academie. Ook stond de oud-coach aan het roer van onder meer Oranje O16 en diverse andere nationale- en districtsselecties bij de nationale bond.

Bijdrage

Delftenaar Reurings is blij dat hij een bijdrage mag leveren aan ADO Den Haag Vrouwen. ,,Sinds ik hier ben voel ik veel warmte van de ADO Vrouwen-familie. Er is veel passie en iedereen wil zijn rol voor de club goed invullen. Ik verwacht daarom ook een fijn samenwerken met de mensen bij de club en alle opleidingsteams.’

Ontwikkeling

,,Ik hoop dat ik met mijn kennis en kunde een bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen van de ADO Den Haag Vrouwen-opleiding. De mensen bij de club willen graag een stap vooruitzetten en alles goed doen. ADO Den Haag Vrouwen staat open voor ontwikkeling, dus ik verwacht dat we met z’n allen de jeugdopleiding verder optimaliseren, zodat nog meer speelsters beseffen dat ze bij ADO Den Haag Vrouwen moeten zijn.”

Progressie

Ook technisch manager Annabel Toorenburg is verheugd met de komst van Jan Reurings als coördinator voetbal opleidingsteams. ,,Jan heeft veel ervaring in de voetbalwereld. Met zijn kennis en ervaring kunnen we als club progressie maken.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder