‘De Kraaien’ winnen zangcompetitie van TOTO en ADO Den Haag

ADO Den Haag en TOTO boden fans de mogelijkheid om stilte te doorbreken met voetballiederen. Waar voetballiederen normaliter sfeer en emotie brengen, is het nu al veel te lang stil in alle stadions.

Daarom hebben TOTO en ADO Den Haag supporters de kans gegeven om door middel van ‘The Stage’ hun favoriete club en het voetbal in het algemeen alsnog te supporten. De winnaar is bekend: De Kraaien kregen de meeste stemmen!

Winnaar

Deelnemers konden hun eigen twist aan een bestaand clublied geven of zelf een geheel nieuw lied bedenken. Tientallen ADO Den Haag-supporters gaven gehoor aan de oproep en grepen hun kans. De Kraaien, Sjans en Chris van Marrelo drongen door tot de finale. Met ruim driehonderd stemmen verschil hebben De Kraaien zich daarin tot de winnaar gekroond. Hiermee winnen ze eeuwige roem en de ultieme hoofdprijs: twee seizoenkaarten voor volgend seizoen.

Clip

De Kraaien haalden de finale met hun speciale versie van ‘O, o, Den Haag’. Ze namen hun eigen clip op buiten het Cars Jeans Stadion en wisten met een goed lied én een flinke dosis energie de top-drie te halen. ,,Voetbal is beleving en een clublied is daar onlosmakelijk mee verbonden. Als artiest en groot fan van de club, konden wij deze kans niet voorbij laten gaan om onze support voor ADO Den Haag te laten zien. Met deze versie van O, o, Den Haag hopen wij de club een warm hart toe te dragen. Natuurlijk kan niets op tegen het stadion, maar de energie die loskomt rondom deze actie is onbeschrijfelijk”, aldus De Kraaien.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder