Reserves sc Heerenveen te sterk voor combinatieteam ADO Den Haag

Maandagmiddag stond een combinatieteam van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion tegenover de reserves van sc Heerenveen. Na een ruststand van 1-1 zegevierden de Friezen met 2-4.

Halverwege het eerste bedrijf nam ADO Den Haag de leiding, maar vlak voor rust kwam sc Heerenveen via Rein Smit (foto) langszij: 1-1. Tien minuten na de pauze kwam de thuisploeg wederom op voorsprong, maar in het laatste kwartier trokken de Friezen de partij naar zich toe. Door doelpunten van Benjamin Nygren, Rami Hajal en Stanislav Shopov bogen zij de achterstand om in een 2-4 overwinning.

Voor beide teams gold dat het een mix was van jeugdspelers en spelers die het afgelopen weekend niet bij de hoofdmacht aan spelen zijn toegekomen.

(Foto: sc Heerenveen)