ADO Den Haag bereikt akkoord met sc Heerenveen over Milan van Ewijk

|

Milan van Ewijk (foto) speelt komend seizoen voor sc Heerenveen. De speler was al eerder tot overeenstemming gekomen met de Friese club en nu heeft ook ADO Den Haag een akkoord bereikt, meldt het AD. Het zou gaan om een transfersom van 600.000 euro en bovendien ontvangt ADO Den Haag een percentage bij een doorverkoop.

ADO Den Haag ging aanvankelijk voor een bedrag van 750.000 euro en een flink percentage bij een eventuele doorverkoop. sc Heerenveen wilde aanvankelijk niet verder gaan dan een half miljoen. Beide clubs hebben nu wat water bij de wijn gedaan en voor ADO Den Haag komt die transfer mooi op tijd en worden de financiële zorgen even het hoofd geboden en ontstaat er ook wat tijdsruimte in het proces van de overname.

Milan van Ewijk kwam medio 2019 over van de amateurs van Excelsior Maassluis. Hij wist al snel een vaste plek te veroveren in de hoofdmacht, maar werd onder Alan Pardew toch uitgeleend aan Cambuur, waar hij te kampen kreeg met blessureleed en niet zoveel aan spelen toekwam. Dit seizoen keerde hij terug in de hoofdmacht van ADO Den Haag, waarin hij – ondanks de sportieve tegenslagen – toch regelmatig de schijnwerper op zich gericht kreeg.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder