ADO Den Haag breekt ook contract Tyrese Asante open

|||

Net als bij Thomas Verheydt, heeft ADO Den Haag ook het contract van Tyrese Asante (foto), dat nog één seizoen doorliep, opengebroken en verlengd met twee seizoenen.

De verdediger en club hebben een overeenstemming bereikt over een contract tot medio 2025 met een optie voor nog een extra seizoen. Afgelopen jaar maakte Asante zijn debuut in de hoofdmacht na zijn overstap Quick.

Vaste waarde

In zijn eerste seizoen in het betaald voetbal heeft de 20-jarige verdediger zich in rap tempo ontwikkeld. Afgelopen seizoen kwam de in Den Haag geboren voetballer tot maar liefst dertig optredens in de hoofdmacht van ADO Den Haag en mag zich dus al een vaste waarde noemen.

Daryl Janmaat, de net benoemde Technisch Manager van ADO Den Haag, is blij dat Asante een meerjarig contract tekent: ,,Afgelopen jaar heeft Asante zich fantastisch ontwikkeld en hij heeft grote stappen gemaakt in zijn eerste seizoen als profvoetballer. Het is een speler met een fantastische mentaliteit, die op meerdere posities goed uit de voeten kan. We voorzien een mooie toekomst voor hem en daarom wilde we hem heel graag langer aan de club binden.” (Zie onder een interview met Asante van ADO TV)

Tyrese Asante op de clubsite: ,,’Fantastisch dat ik mijn carrière hier bij ADO Den Haag mag vervolgen. Ik heb hier mijn eerste stappen mogen zetten binnen het betaald voetbal en ben dankbaar voor de kansen die ik al heb gekregen om mezelf te ontwikkelen. Er spreekt veel vertrouwen vanuit de club en zal er alles aan doen om van waarde te zijn van de ploeg. Het maakt me trots om ook de komende seizoenen voor ADO Den Haag te mogen spelen.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag)  

Lees verder