ADO Den Haag legt doelman Hugo Wentges vast tot medio 2025

|

Hugo Wentges (foto) blijft ook de komende drie jaar doelman van ADO Den Haag. De 20-jarige sluitpost heeft zijn contract verlengd tot medio 2025.

Wentges zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij ASC uit Oegstgeest en kwam in 2012 in de jeugdopleiding van ADO Den Haag terecht. Vervolgens heeft Wentges de gehele jeugdopleiding doorlopen en kwam hij een aantal keer uit voor nationale jeugdselecties.

Hij sloot begin dit seizoen aan bij het eerste elftal en beleeft een prachtig eerste jaar bij de hoofdmacht van ADO Den Haag. Hugo Wentges begon als derde keeper, schoof halverwege het seizoen door naar de tweede plek en maakte in januari onverwachts zijn debuut in de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam, toen hij de geblesseerde Luk Koopmans moest vervangen. Inmiddels heeft hij een vaste plek in de ploeg van trainer Giovanni Franken.

Edwin Reijntjes zegt op de clubsite dan ook blij te zijn dat het contract van Hugo Wentges met meerdere jaren is verlengd: ,,We willen graag nog lang van Hugo Wentges genieten bij ADO Den Haag. Daarom zijn we heel blij en verheugd dat Hugo nu zijn contract met drie jaar heeft verlengd. Dit seizoen heeft hij op jonge leeftijd zijn debuut mogen maken onder de lat en heeft in zijn wedstrijden grote indruk gemaakt en het lijkt alsof hij er al jaren staat. Dit komt voor ons niet geheel onverwachts, want we wisten al dat we met hem een groot talent in huis hebben en het is natuurlijk extra mooi dat het een jongen uit onze eigen jeugdopleiding is.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder