ADO Den Haag legt weer vijf jeugdspelers contractueel vast

||||||

Deze week hebben maar liefst vijf spelers van ADO Den Haag Onder 21 hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij de club. Hiermee bindt de club opnieuw vijf talentvolle spelers uit eigen opleiding voor een langere periode aan.

Finn Van Breemen, Rafael Struick en Nino Noordanus tekenden hun eerste contract. Emre Ates en Aiman Achemlal (foto boven met Albert van der Dussen) verlengden beiden hun aflopende verbintenis.

Finn van Breemen (19), centrale verdediger, heeft zijn eerste profcontract voor ADO Den Haag getekend. De linksbenige centrale verdediger zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij OLIVEO in Pijnacker waarna hij bij DHC in Delft ging spelen. Tien jaar geleden maakte hij de overstap naar de Haagse profclub en heeft sindsdien in alle jeugdelftallen gespeeld. Dit seizoen maakte Van Breemen zijn debuut in het eerste van ADO Den Haag in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen FC Emmen. De 19-jarige verdediger tekent een contract tot 2024 met een optie voor nog een jaar.

Centrale verdediger Emre Ates (19) is ook beloond met een verlenging van zijn deze zomer aflopende contract. De talentvolle centrale verdediger tekent tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen. De Nederlands-Turkse verdediger speelt sinds vijf jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag nadat hij was overgekomen van Haaglandia. Ates is geboren en getogen in Den Haag en de club ziet een mooie toekomst voor hem.

Vleugelaanvaller Rafael Struick (19) heeft zijn eerste profcontract getekend voor ADO Den Haag. De talentvolle buitenspeler tekent tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen. De multifunctionele aanvaller speelt inmiddels twee seizoenen voor de club uit Den Haag en kwam daarvoor uit voor RKAVV en Forum Sport. Struick mocht dit seizoen zijn debuut maken voor de hoofdmacht in het duel tegen FC Emmen.

De 19-jarige rechtervleugelverdediger Aiman Achemlal heeft zijn tweede contract getekend bij ADO Den Haag. Twee jaar geleden kwam de rechtervleugelverdediger over van Sparta Rotterdam en verlengt nu zijn contract bij ADO Den Haag met een jaar met een optie voor nog een seizoen. Achemlal komt uit Den Haag en kwam eerder ook nog uit voor Quintus, VELO en Ajax.

Spits Nino Noordanus (21) heeft een eenjarig contract getekend met een optie voor nog een jaar. De 21-jarige speler van ADO Den Haag onder 21 speelde voor DSO, Alphense Boys en NEC alvorens hij in 2020 tekende bij ADO Den Haag. Nino is de zoon van Marco Noordanus, die in het verleden ook al het geel-groene shirt droeg.

(Bron/foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder
Net binnen