ADO Den Haag presenteert BINGOAL als nieuwe stadionpartner

|

Bingoal is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe naamgever van de thuisbasis van ADO Den Haag. Joeri Impens (Directeur Bingoal) en Edwin Reijntjes (CEO ADO Den Haag) hebben deze week de handtekeningen gezet onder een driejarige verbintenis.

Het van oorsprong Belgische bedrijf is de opvolger van Cars Jeans als naamgever. De letters van het ‘Bingoal Stadion’ zullen vanaf medio augustus zichtbaar zijn.

Nadat ADO Den Haag eerder deze week bekendmaakte in Hommerson zijn nieuwe hoofdsponsor gevonden te hebben, is nu ook de stadionpartner bekend. Het feit dat ADO Den Haag beide partners deze week presenteert is niet geheel toevallig. Beide partijen zijn namelijk aan elkaar gelieerd, waarbij Hommerson een substantieel belang heeft in Bingoal.

Bingoal is geen onbekende in de wereld van sportsponsoring. Het bedrijf is vooral in België bekend van verschillende sportsponsorships, bijvoorbeeld als hoofsponsor van Eerste Divisie voetbalclub SK Lommel. Bingoal kent de traditionele voetbalcultuur daarom goed en draagt de voetbalsport een warm hart toe.

Bingoal is daarnaast ook zeer actief in het wielrennen. Niet alleen met een eigen wielerteam, waar vlogger Bas Tietema onlangs nog een profcontract tekende. Ook als naamgever van diverse wielerkoersen op de weg en in het veldrijden.

Joeri Impens, CEO Bingoal: ,,Wij zijn zeer content met deze deal. Door ons te verbinden aan ADO Den Haag verwachten wij onze naam- en merkbekendheid te kunnen vergroten in Nederland. Gezien de ligging van het stadion en het groeipotentieel van de club zijn wij ervan overtuigd dat wij met ADO Den Haag de komende jaren de gezamenlijke doelstellingen en ambities kunnen realiseren. Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij er tevens voor gekozen ons als mouwsponsor te committeren.”

Commerciële stappen

Jesper van den Bosch, Commercieel Manager van ADO Den Haag is eveneens verheugd. ,,Commercieel blijven we stappen maken waarbij we met deze deal wederom een enorme bijdrage leveren aan het realiseren van een financieel gezonde en tegelijkertijd ambitieuze club.’’

Bron: ADO Den Haag

Lees verder