ADO Den Haag presenteert nieuwe wedstrijdshirts

|

ADO Den Haag presenteert met trots het nieuwe thuis- en uittenue voor het seizoen 2022-2023. In het ontwerp is meer dan ooit aandacht voor de stad en de historie van de club. The Harbour Club, met een prachtig uitzicht over de skyline, was dit jaar dan ook de uitgelezen locatie voor de fotoshoot.

ADO Den Haag thuisshirt 2022-2023

Het thuistenue bestaat weer uit de klassieke geel-groene kleuren, die de club al jaren met trots draagt. De verticale banen lopen niet alleen in het shirt, maar ook in de mouwen door wat het shirt een frisse uitstraling geeft. In alle groene banen komt het stadswapen terug, waarmee de verbondenheid met de stad tot uitdrukking komt.

Met Hommerson als hoofdsponsor keert ook een oude bekende terug op het wedstrijdshirt. Niet met het kenmerkende blauwe vlak van weleer, maar met het logo in de kleuren van het shirt. Verder bevat het thuisshirt een V-hals met gevouwen kraag wat het shirt een stoere uitstraling geeft.

ADO Den Haag uitshirt 2022-2023

Uitwedstrijden zal ADO Den Haag dit jaar in het blauw uitkomen. In dit shirt gaat de aandacht uit naar de roots van de club. In het donkerblauw is namelijk een beeltenis van het Zuiderpark stadion zichtbaar. Een ode aan vervlogen tijden en de historie van ‘Onze Trots’. In tegenstelling tot het thuisshirt heeft dit shirt geen kraag, maar een donkerblauwe V-hals die overloopt in lichtblauw zoals in de mouwen. De sponsoren, rugnummers en het Errea-logo zijn in het wit, dit met uitzondering van het kroontje van onze hoofdsponsor.

Pre-order

Vanaf vandaag kan het shirt middels een pre-order besteld worden. Dit kan tot zondag 17 juli.

Supporters die middels een pre-order besteld hebben ontvangen het shirt dan in de week voor de open dag thuisgestuurd. Op de open dag (31 juli) zullen de nieuwe wedstrijdtenues voor het eerst direct verkrijgbaar zijn.

(Bron & foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder