ADO Den Haag verlengt contract met CSU met drie jaar

||

ADO Den Haag en CSU verlengen de succesvolle samenwerking met drie jaar. Naast schoonmaakpartner is CSU sinds 2017 ook Strategisch Partner van ADO Den Haag.

CSU is vanuit elf vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Houten en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan vijftig jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werkt aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland.

Namens ADO Den Haag tekende Commercieel Manager Jesper van den Bosch het verlengde meerjarige contract. Van den Bosch: ,,Deze driejarige deal spreekt vertrouwen uit richting de toekomst. De afgelopen jaren is gebleken dat de samenwerking succesvol is voor beide partijen en dat loyaliteit hoog in het vaandel staat. ADO Den Haag is CSU dankbaar voor het vertrouwen en ziet de toekomst positief tegemoet.”

Trots

Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU, is ook trots op het strategische partnership met ADO Den Haag. ,,Al dertig jaar zijn wij met CSU actief in Den Haag en omstreken en sterk verbonden met de regio. Het was een logische stap om in 2017 een strategische samenwerking aan te gaan met ADO Den Haag en zijn daar nog steeds enorm trots op! Daarom zijn wij verheugd dat we deze samenwerking verlengen tot minimaal 2025.”

De Brouwer heeft ook vertrouwen in de toekomst, omdat ADO Den Haag na diverse ups en down steeds weer veerkracht toont. ,,Na de onzekere tijden en tegenslagen bij de club, waar wij ook tijdelijk hebben moeten inleveren op onze dienstverlening, kijken we met veel vertrouwen uit naar de mooie toekomst die er nu voor ADO ligt. Wij sluiten hier met onze dienstverlening graag bij aan om samen met de club verder te werken aan een schone en gastvrije omgeving voor spelers, medewerkers en bezoekers van het stadion.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag)

 

Lees verder