Dirk Kuyt heeft – naast John Metgod – tweede assistent in beeld

ADO Den Haag staat niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de selectie voor komend seizoen rond te maken, maar ook aan de technische staf moet nog één assistent worden toegevoegd.

Die laatste is bij hoofdtrainer Dirk Kuyt (foto) al in beeld. Voor de camera van Omroep West zei Kuyt daarover: ,,Of ik die naam al in mijn hoofd heb? Ja, hopelijk kunnen we het snel bekend maken. Het wordt mijn tweede assistent – naast John Metgod – en hij moet echt iets toevoegen aan de staf. Ik weet zeker dat deze persoon dat gaat zijn.”

Gesprek

Verder heeft de club al een gesprek gehad met oud-ADO Den Haag-speler Giovanni Korte, bevestigt ook zijn zaakwaarnemer Santi Kolk. Korte speelde het afgelopen seizoen bij De Graafschap. ,,Ik ben met meerdere clubs in gesprek over Korte, één daarvan is ADO”, liet Kolk – ook ex-ADO Den Haag – weten. Kuyt zou zelf nog een gesprek willen hebben met Ricardo Kishna, die al heeft aangegeven de club te zullen verlaten voor een avontuur in het buitenland.

Contractnieuws

Inmiddels haalde ADO Den Haag al Max de Waal (Jong Ajax), die afgelopen seizoen was verhuurd aan PEC Zwolle, op huurbasis binnen. Belangrijk is ook, dat spelers als Thomas Verheydt en Tyrese Asante hun contract hebben verlengd. Trainer Kuyt hoop ook dat er goed contractnieuws komt over Dhoraso Klas en Gregor Breinburg. ,,Ik ben blij met daadkracht van de club. Je merkt aan alles dat we vooruit willen. En dat is wat ik ook wil”, aldus de Katwijker.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder
Net binnen