Nick Poot sluit aan als assistent-trainer ADO Den Haag Vrouwen

||

Nick Poot (foto) sluit met ingang van het nieuwe seizoen aan als assistent-trainer van Sjaak Polak. De 38-jarige trainer was vorig seizoen al actief als video-analist voor ADO Den Haag Vrouwen.

Poot begon zijn trainerscarrière in de jeugd bij RCL uit Leiderdorp. Na het behalen van zijn UEFA-B diploma vertrok hij als assistent-trainer naar het eerste elftal van Voorschoten’97. Na het vertrek van de hoofdtrainer, stond Poot het laatste half jaar als hoofdtrainer aan het roer bij de eersteklasser.

Nick Poot kijkt uit naar zijn nieuwe rol binnen de club. ,,Ik heb ontzettend veel zin om met deze staf en spelersgroep aan het werk te gaan en er een mooi seizoen van te maken. Het wordt een uitdaging de vertrokken en geblesseerde speelsters op te vangen, maar door ieder jaar weer een hecht team te creëren, weet ADO Den Haag Vrouwen hier de laatste jaren goed in te slagen.”

Karin Punt, Manager Vrouwenvoetbal, ziet Poot als een goede versterking voor de technische staf van ADO Den Haag Vrouwen. ,,Nick heeft vorig seizoen als videoanalist bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor onze club. Het is mooi dat hij aankomend seizoen zijn voetbalkennis en kwaliteiten als trainer over kan brengen op het veld.”

Lees verder