Oude sterren schitteren op De Aftrap

|||

Aanstaande zondag, 28 augustus, vindt er op De Aftrap in het Zuiderpark een bijzonder toernooi plaats. Op initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds en ADO in de Maatschappij ontmoeten oudere voetballers van weleer elkaar tijdens een uniek evenement.

In een ontspannen sfeer en volgens de ‘rustige regels’ van Walking Football wordt in toernooivorm gevoetbald op kleine veldjes, zes tegen zes, zonder keeper. Op dit vooral gezellige OldStars-toernooi zullen twee teams meedoen van ADO/FC Den Haag, waarin bekende namen zullen opdraven als Karel Bouwens, Ron van Baaren, Pablo Plak, Adrie Urgert, Henk Baggerman, Chris Willemsen, Hans Verhagen, Hans Schellevis, Peter Palstra en Wim van Laar, terwijl de coaching in handen is van niemand minder dan Rob Baan.

Deelnemende teams

Andere teams die deelnemen zijn FC Utrecht, SVC’08, RCL (Leiden), Westlandia, FC Zoetermeer en Scheveningen (Holland Sport). De eerste wedstrijden, die een kwartier duren, staan geprogrammeerd om 11.00 uur en de toegang is vrij. En de bedoeling is natuurlijk ook vooral dat het ouderen stimuleert om zelf ook, of nog meer, actief bezig te zijn met sport.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder