Oefenvoetbal: WIK langs HWD, DHL onderuit bij Stompwijk’92

Stompwijk’92 en DHL scoorden er flink op los in hun oefenduel. De thuisploeg was uiteindelijk de betere ploeg. WIK was HWD de baas en sv Erasmus (zo) moest het hoofd buigen voor EMM’21

Tekst: Roland van der Linden

In het Zuiderpark oefenden WIK en HWD tegen elkaar. In de eerste helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de doelwisseling namen de bezoekers een 0-1 voorsprong. WIK herpakte zicht goed en kon via Ivo van Campen de gelijkmaker aantekenen. WIK bleef de aanval zoeken en kon nog twee treffers aan haar totaal toevoegen. Roberto Adam en Djay Djay schoten het team van trainer Geoffrey van Loenen (foto) naar een 3-1 overwinning.

Doelpuntrijk

In een doelpuntrijk duel bleef Stompwijk’92 tegen DHL aan de goede kant van de score. Op Sportpark De Meerhorst eindigde het duel in een 5-3 overwinning voor de thuisploeg. Namens de Delftse club scoorden Albert Helena, Hugo Steijn en Farid Bibouh. Bij jonge selectie van Stompwijk’92 was Lorenzo de Korte de held van de dag met vier treffers. Ook Mitch van Benten was doeltreffend voor de Stompwijkers.

sv Erasmus trok aan het kortste eind tegen EMM’21. De nieuwe fusieclub (DOSR en WVC) stapte met een 2-4 overwinning van het veld. In het leuke duel scoorden Marnix Hermans en Sven Heemskerk voor de Haagse thuisploeg van trainer Peter Hartgring.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder