Vrouwenteams Concordia beginnen ook aan voorbereiding

De vrouwenteams van DSV Concordia Delft zijn afgelopen maandag begonnen aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van trainer Laurens Sandell en zijn staf werd er een leuke maar pittige training afgewerkt, waarbij de opbouw van de conditie en de altijd aanwezige spelvreugde de hoofdingrediënten waren.

Komend seizoen zal Concordia met twee vrouwenteams deelnemen aan de competitie. Het eerste vrouwenteam gaat, onder leiding van hoofdtrainer Laurens Sandell en zijn assistent Ron Schouwstra, uitkomen in de derde klasse E en het tweede team gaat, onder leiding van de trainers Nabil Alaoui en Vicky Schnitzler, uitkomen in de vijfde klasse.

Mijlpaal

Een mooie mijlpaal voor de 135-jarige vereniging, die in een jaar waarin amper gevoetbald is de meisjes-vrouwentak zo goed als zag verdubbelen wat leden en teams betreft. Met een gezonde ambitie wil de vereniging dit de komende jaren verder uitbouwen om Concordia het vrouwenvoetbalbolwerk van Delft te maken. Wie wil kan zich uiteraard aanmelden!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder