Wippolder begroet drie nieuwe sponsoren voor selectie

Met trots presenteert Wippolder het driemanschap dat de komende twee jaar het sponsorschap van de selectie op zich heeft genomen. Nadat jarenlang COOP de shirts van de selectie-elftallen sierde, kwamen er nieuwe mogelijkheden op het pad.

Het bestuur van Wippolder bedankt Wil Campschroer van COOP Nassaulaan voor zijn steun aan de club in de afgelopen jaren als hoofdsponsor, maar ook voor alle andere manieren van steun die hij heeft geboden.

Nieuwe sponsors

Voor het nieuwe seizoen zullen Inrichten010, Mueva en Deta Air de shirts van de selecties sieren. Er zijn drie tenues waar eenieder een keer de voorkant van het shirt gebruikt. Daarbij zal ook het 16-23 elftal van de vereniging met die namen op de shirts wedstrijden gaan spelen.

Bekenden

De drie zijn geen onbekenden voor de vereniging en hebben de afgelopen jaren al op meerdere manieren hun steun geboden en/of een vrijwilligerstaak binnen de vereniging op zich genomen. De komende periode zullen de nieuwe sponsors in breder perspectief aan de leden gepresenteerd worden. Dankzij de steun van deze bedrijven en JAKO kan Wippolder weer een fraaie kledinglijn presenteren.

Op de foto v.l.n.r. Richard Hiep (inrichten010), Danny de Lee (voorzitter Wippolder) en Arthur Zwartjens (Deta Air). Op de foto ontbreek Mels Jongeleen (Meuva).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder