Mutaties in programma Delftse Beloften Competitie

De eerste wedstrijdronde in de Delftse Beloften competitie was er één met diverse incidenten. Om te beginnen kon DWO door gebrek aan spelers de wedstrijd DVC – DWO in Poule C niet spelen en heeft volgens het reglement met 3-0 verloren van DVC.

De wedstrijd Wippolder – SEP werd in de rust gestaakt. De commissie zal na ontvangst van alle rapporten hierover een besluit nemen.

Ten slotte deelde Vredenburch de commissie op woensdag 29 september jl. mede zich terug te trekken uit deze competitie nadat ze met 8-0 hadden verloren van OLIVEO en in deze wedstrijd met toestemming van de scheidsrechter met verscheidene dispensatiespelers speelde.

DSVP

Omdat DSVP zich, nadat het concept wedstrijdprogramma was rondgestuurd zich alsnog aanmeldde voor deelname, heeft de commissie besloten DSVP te vragen de opengevallen plaats te willen innemen. Hierop reageerde DSVP positief en de club uit Pijnacker neemt dus de plaats in van Vredenburch in het wedstrijdprogramma. De wedstrijd DSVP – OLIVEO moet in onderling overleg te zijner tijd worden vastgelegd.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder